Dodano: 2010-01-13 21:37
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:c9d5a8421a="sanctaputana"]
nie na wszystkim musisz się znać |
pewnie, że nie - podobnie jak Ty 8) bo to, że ktoś ma dobry sprzęt/oprogramowanie lub robi coś nawet z wielką pasją lub zawodowo nie oznacza, że musi robić to zawsze dobrze hehe
a wracając do CP 2010 to ciekawe czy lista jest już całkowicie zamknięta. Jak dla mnie na taką wygląda, skład jest wyjątkowo silny, lecz przydałby się jeszcze jakiś smaczek typu np Job Karma. [/quote:c9d5a8421a]
no proszę Cię... to, co robię znajduje swoich odbiorców, najwyraźniej Ty nim nie jesteś, więc cześć jak czapka end of the story
a co do CP - skład nigdy nie jest zamknięty, wszystko może się zdarzyć, ja ostrzę sobie zęby na Noisuf X, chętnie posłucham COX i popatrzę na Behemota.
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Dodano: 2010-01-13 21:44
| black_gothic napisał(a): |
| Może Doda ufarbuje się na czarno z tej okazji.A fotkę z Dodą - bardzo chętnie.
A dziewczyny w niebotycznych koturnach, balansujące na granicy zwichnięcia nogi, bezcenne. |
Doda nie musi się farbować - ma perukę
Mnie bardziej rozwalają laski w sukniach-instalacjach, zastanawia mnie jak załatwiają potrzeby fizjologiczne...
Dodano: 2010-01-14 06:58
| sanctaputana napisał(a): |
|
no proszę Cię... to, co robię znajduje swoich odbiorców |
Jorrgus albo Etna też mają swoich odbiorców, co nie oznacza że tworzą dobrą muzykę. Claude Vorilhon też ma odbiorców w sekcie Raelian, co nie znaczy, że nie pierdoli bzdur hehe. Setki 'trve' black metalowych kapel również ma odbiorców mimo, że w 90% przypadków ich muza nadaje się jedynie do zsypu. Z odbiorcami akurat przykład tragiczny. Jeśli chodzi o sztukę to do powiedzenia mają najwięcej akurat krytycy, a nie odbiorcy którym może być nawet Jasiu z pod monopolowego.
Co do sukni na stelażach to ja przypuszczam, że kucają i walą pod siebie ... albo nie jedzą nic ze 3 dni przed i potem w czasie festiwalu hehe. Oszczędność jak nic!
Dodano: 2010-01-14 08:10
co do sukni pasek ma bardzo ciekawa teorie 
Dodano: 2010-01-14 13:38
rotfl kiedyś do karczmy weszła laska w takiej sukni i poszła do toalety, mieliśmy z ekipą niezłą rozkminę - co ona tam robi i jak hehe znajomy wymyślił, że podnosi ręce do góry wraz z całym stelażem i... haha szczerze współczuję...
faktycznie kiedyś laski pod sukniami nosiły nocniki, więc może chociaż w tym przypadku teoria Paska jest słuszna 
Dodano: 2010-01-14 17:29
To ja wam zdradzę tajemnicę, to nie jest żaden problem.Suknie leżą na stelażu , który składa się z kół polączonych taśmami, koło chowa się w koło.To jest tak, zadziera się kiecę, kółka zbiera się w pasie i wypycha do przodu, skosem w górę.I wtedy jest możliwość dostania ręką do dołu, podcierasz się bez problemów. No, jasne.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-01-14 17:48
kibel to tam total prywata ale jak zobaczyłbym coż takiego w krzakach to wyjebałbym chyba w kosmos haha
no dobra dobra, a jeśli cała konstrukcja jest szrsza niż dżwi od klopa??? przypuśćmy taka framuga sześćdziesiąteczka. z technicznego punktu widzenia należałoby wtedy takową kiecę złożyć i podciągnąć jeszcze przed wejściem żeby wejść bokiem jakoś ;D
tak czy inaczej lol jak trza
Dodano: 2010-01-14 18:38
ooo super, dobrze wiedzieć jak taka konstrukcja działa :)
Dodano: 2010-01-14 20:52 Zmieniono: 2010-01-14 20:54
| gerogoth napisał(a): |
| pasek to czlowiek demolka psychiczna? |
nazwiska się z dużej pisze jak już coś, niewychowany rabie
a wracając do CP to wiecie, czasu już nie tak wiele więc czas zaopatrzyć się w wyjątkowe gotyckie stroje :D:D:D
Dodano: 2010-01-14 21:13
| [quote:1ce4803097="gerogoth"]pasek to czlowiek demolka psychiczna? |
nazwiska się z dużej pisze jak już coś, niewychowany rabie
a wracając do CP to wiecie, czasu już nie tak wiele więc czas zaopatrzyć się w wyjątkowe gotyckie stroje :D:D:D
[/quote:1ce4803097]
NO COMENTS Paskiewicz ciekawe co ci teraz nie pasuje?
Dodano: 2010-01-14 21:21
Jesli dobrze zrozumialam kolge Paskievicz to polewkowe stroje..nawet na bal przebierańców sie nie nadaja no chyba że dla szydery:)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-01-14 22:11
ubranka miazgolą lol
Dodano: 2010-01-15 06:18
| bastet666 napisał(a): |
| Jesli dobrze zrozumialam kolge Paskievicz to polewkowe stroje..nawet na bal przebierańców sie nie nadaja no chyba że dla szydery:) |
no jak najbardziej wystawione tu stroje są polewne i 'karnawałowe' ale zauważcie, że z połowa Kastlepartowiczów ubiera się nie mniej zlewnie hehehehe
dlatego uwielbiam właśnie ten festiwal bo nie dosyć, że z reguły jest zajebista muza to mogę pruć do oporu jak ten czort z nietoperzy, wariatów i kosmitów przez 4 dni z rzędu hahaha potem cholera jak wyjeżdżam to morda cieszy mi się jeszcze kilka dni
jeszcze się zmarszczek od tego dorobię ;D
Dodano: 2010-01-15 06:53
A tą zasznurowaną jab baleron, plecy jej wychodziły górą i dołem, biust pod szyją ..pamiętasz?
Ale faceci w gorsetach i spódnicach mają dla mnie nieodparty urok.Ciekawe ,czy jak Szkoci chodzą bez majtek ?
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-01-15 09:17
szkoci maja specjalna torebke w kilcie na jajka
zeby nielataly i bylo cieplo
Dodano: 2010-01-15 10:16
Co do Szkotów..mialam przyjemność spedzić w tym kraju pare miechów i poobserwować troche ludzi.
Naprawde kapitalnie to wyglada kiedy do baru gdzie najczęściej chodzilam na Guinessika i bilard(i gdzie byla szafa grajaca z przekrojem muzyczny od jakiegos dicho po Sepulture min)wchodzi pan na oko ok 50tka ubrany w kilt i reszte tego ich oprzyrzadowania a na łydkach dziary,wlosy (siwe bo siwe ale masakrycznie geste jak na wiek ów pana)po pas
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-01-15 14:06
|
Naprawde kapitalnie to wyglada kiedy do baru gdzie najczęściej chodzilam na Guinessika i bilard(i gdzie byla szafa grajaca z przekrojem muzyczny od jakiegos dicho po Sepulture min)wchodzi pan na oko ok 50tka ubrany w kilt i reszte tego ich oprzyrzadowania a na łydkach dziary,wlosy (siwe bo siwe ale masakrycznie geste jak na wiek ów pana)po pas |
może jakiś zagraniczny brudas w drodze na woodstock się zaplątał hehehe
Dodano: 2010-01-15 15:38
| [quote:58a74106a9="bastet666"]
Naprawde kapitalnie to wyglada kiedy do baru gdzie najczęściej chodzilam na Guinessika i bilard(i gdzie byla szafa grajaca z przekrojem muzyczny od jakiegos dicho po Sepulture min)wchodzi pan na oko ok 50tka ubrany w kilt i reszte tego ich oprzyrzadowania a na łydkach dziary,wlosy (siwe bo siwe ale masakrycznie geste jak na wiek ów pana)po pas |
może jakiś zagraniczny brudas w drodze na woodstock się zaplątał hehehe
[/quote:58a74106a9]
Pan ów niejaki James byl rodowitym Szkotem :)
Dodano: 2010-01-15 15:52
|
Pan ów niejaki James byl rodowitym Szkotem :) |
ale jak dla Ciebie, jak by nie było, był obcokrajowcem 8)
Dodano: 2010-01-15 17:13
| [quote:28dba4764a="bastet666"]
Pan ów niejaki James byl rodowitym Szkotem :) |
ale jak dla Ciebie, jak by nie było, był obcokrajowcem 8)[/quote:28dba4764a]
No tak :)
Dodano: 2010-03-01 10:16
Mało zespołów, które mnie interesują w tym roku zagra na CP. Właściwie to jadę dla The Proof, Otto Dix, Wierze Fabryk (ach i och) i kilku innych. Mało deathrocka.
Dodano: 2010-03-01 10:19
| Antivia napisał(a): |
| Mało deathrocka. |
i to się Rakowskiemu chwali
Dodano: 2010-03-01 17:52
| [quote:16d1df86fa="Antivia"]Mało deathrocka. |
i to się Rakowskiemu chwali [/quote:16d1df86fa]
E to moze nie przyplyne ....malo deathrocka i wogole ..na lipe mi wyglada ..ale wodke Paskowi obiecalem pod kapuste czy innego ogorka to i tak nic nie bede pamietal ..pewnie ..
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...
Dodano: 2010-03-21 20:58
http://nocoty.pl/title,Slub-Dody-i-Nergala-juz-w-sierpniu,wid,12092361,wiadomosc.html?ticaid=69d96
jak w sierpniu to może na CP :D :D :D